kerrostalo | 2H+KT+S
Salhojankatu 25d, Tammela, Tampere
Hinta
288000 €
Koko
54 m2
Vuosi
2023

As Oy Tampereen Victoria rakennettiin Tampereen paraatipaikalle, uuden Tammelan Stadionin
kylkeen! Victorialla viitataan voiton jumalattareen, onhan Victoria voittajan valinta! Taloyhtiö on valmistunut 12.10.2023!

Tämän uniikin kokonaisuuden läheltä löydät kaiken, mitä tarvitset. Palveluita kuten Tammelan liikekeskus, josta löytyy ruokakauppa ja ravintoloita. Kivenheiton päässä on legendaarinen Tammelantori, kouluja ja erittäin hyvät liikunta mahdollisuudet. Myös liikenneyhteydet ovat mitä parhaimmat, lähettyviltä löytyy bussi- sekä ratikkapysäkki.

Nyt olisi tarjolla iso saunallinen kaksio. Iso keittiö/olohuone yhdistelmä, josta käynti todella suurelle lasitetulle parvekkeelle. Keittiön materiaalit ovat huolella valittuja ja makuuhuoneen yhteydestä löytyy tilava vaatehuone. Omassa saunassa on ihana nauttia löylyistä.

Taloyhtiön kaksi yhteisterassia matalampien kattojen päällä, ottavat mallia uniikista New Yorkin High Line -puistoalueesta. Terassit istutuksineen ja aurinkotuoleineen ovat paitsi näyttäviä myös viihtyisiä.

Tässä upea kokonaisuus tarjolla!

YLEISTIEDOT

Kohdenumero
21697788
Sijainti
Tampere Tammela
Tyyppi
kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä
2H+KT+S
Huoneita
2 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Lisätietoja pinta-alasta

yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
4 / 9
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023

HINTA JA KUSTANNUKSET

Velaton hinta
288000 €
Myyntihinta
93827.77 €
Yhtiövastike
1161.46 € / kk
Hoitovastike
189 € / kk
Rahoitusvastike
775.2 € / kk
Vesimaksu
22 € / kk

TALOYHTIÖNTIEDOT

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Victoria
Tontin omistus
valinnainen vuokratontti
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
FIM Tonttirahasto I Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
24.05.2071

LISÄTIETOJA MAKSUISTA

Lisätietoa maksuista
Vesimaksu: 22,00 euroa/ hlö/ kk. Tasataan vuosittain. Tontti on valinnainen vuokrantontti. Valmistumisen aikaan tontinlunastushinta oli: 57892,00 euroa. Yhtiö tulee omistamaan määräosan (n. 6,5 %) tontista. Lunastaminen oli mahdollista ensimmäisen kerran valmistumisen yhteydessä sisäänmuuttopäivänä. Tämän jälkeen vuokralaisen lunastusoikeus on vuosittain (elokuussa on taloyhtiön ilmoitettava). Kaupat toteutetaan vuosittain viimeistään marraskuussa. Huoneistokohtaisen lunastusosuuden suorittaneet vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksamisesta. Tontin hinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Perushinta on sopimuksen allekirjoitushetken em. koko tontin hinta (perushinta) ja sitä vastaava perusindeksiluku on elokuun 2021 elinkustannusindeksin pisteluku. Kauppahinta tarkistetaan ennen tontin määräosan kauppojen tekemistä. Tarkistusindeksinä on kunakin tarkistushetkellä viimeksi julkaistu elinkustannusindeksin pisteluku. Kauppahintaa korotetaan samassa suhteessa kuin tarkistusindeksi on perusindeksiä suurempi. Jos elinkustannusindeksi on laskenut, ei kauppahintaa kuitenkaan alenneta. Hinnastossa esitetty huoneistokohtainen lunastushinta on laskettu käyttäen perusteena yhtiön valmistumishetken arvioitua jäljellä olevan tontin määräosan (n. 93,5 %) lunastushintaa arvioiduilla indeksikorotuksilla (yhteensä n. 4.717.000,00), jossa on huomioitu ennen sisäänmuuttopäivää yhtiön suorittama tontin määräosan (n. 6,5 %) lunastus. Laskennassa on yhtiön valmistumishetkelle laskettu arvioitu elinkustannusindeksikorotus n. 5,1 %. Toteutunut elinkustannusindeksikorotus voi poiketa arvioidusta. Tontin vuokranantaja/myyjä laskee kauppahinnan kulloisessakin kauppatilanteessa. Yhtiökokous voi päättää vuokranantajan omistaman lunastamatta olevan määräosan lunastamisesta kokonaisuudessaan yhtiön omistukseen ja lainan ottamisesta lunastamista varten. Yhtiön lunastaessa vielä lunastamattoman osuuden vuokranantajan omistamasta tontista kokonaisuudessaan, on kaupasta yhtiölle aiheutuvat kustannukset katettava yhtiöjärjestyksen mukaisesti pinta-alaperusteisella pääomavastikkeella, jota kerätään niiltä asuinhuoneistojen, liiketilojen ja toimisto-/työ-/palvelutilojen osakkeenomistajilta, jotka eivät ole vielä lunastaneet huoneistokohtaista määräosaa. Ostajan maksettavaksi tulevat määräosan lunastushinnan lisäksi kiinteistön määräosan kaupasta yhtiölle aiheutuvana kustannuksena syntyvät kiinteistökaupan varainsiirtovero, kaupanvahvistajan palkkio mahdollisine matkakuluineen, lainhuutokustannus, kiinnitysten purkamisesta aiheutuva kustannus sekä lisäksi isännöintitoimiston perimät kustannukset sekä mahdolliset notariaattipalkkiot. Varainsiirtovero tulee kunkin osakkeenostajan/-omistajan maksettavaksi ja muut kustannukset jaetaan kaikkien samaan aikaan lunastavien kesken.
Lisätietoa velkaosuudesta
Yhtiöllä on pitkäaikainen asuinhuoneistoihin kohdistuva laina Tampereen Seudun Osuuspankista. Yhtiölainan ehtojen mukainen marginaalikorko on 0,95 % ja viitekorkona euribor 12 kk. Pääomavastike A:n määrittelyssä muuttopäivästä alkaen on käytetty 4,695 % kokonaiskorkoa: marginaali 0,95 % + EB 12 kk 3,745 % (noteerauspvm. 1.3.2023). Korko on tarkistettu 1.3.2024 ja uusi korko on 4,694%. Muutos on niin pieni, että ei aiheuta muutosta vastikkeisiin. Yhtiön hallitus on valtuutettu määrittelemään yhtiössä perittävä Pääomavastike A uudelleen korontarkistuspäivän jälkeen, mikäli korkokulut muuttuvat olennaisesti, korkokulujen maksamisen mahdollistamiseksi. Korko tarkistetaan vuosittain ja korkojen nousu vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Laina-aika on rakentamisaika + 25 vuotta valmistumisesta. Lyhennysvapaa on kaksi vuotta rakennuksen valmistumisesta. Luotonantaja on varannut oikeuden tarkistaa lainan korkomarginaalia kolmen vuoden välein, ensimmäisen kerran kolmen vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta lukien. Pääomavastiketta sisältäen lyhennyksen osuuden voidaan kerätä jo aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä ensimmäisen lyhennyksen määräpäivänä. Lainan ensimmäinen lyhennys on velkakirjan ehtojen mukaisesti 31.5.2026. Tämän lisäksi lainaan voidaan tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä, jotka vastaavat osakkaiden suorituksia huoneistokohtaisiin lainaosuuksiinsa. Yleensä lyhennys+korko aloitetaan keräämään noin 6kk ennen ensimmäistä lyhennystä. Kokonaan lainaosuutensa suorittaneet ovat vapautettuja pääomavastikkeen maksamisesta. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Taloyhtiön kokonaislaina 18.3.2024: 10.112.739,00 euroa (josta 194.172,23 euroa kohdistuu tähän huoneistoon)

ASUNNON LISÄTIEDOT

Tilojen kuvaus
Vaatehuone makuuhuoneen yhteydessä.
Keittiön kuvaus
Keittiön kaapit ovat matta musta MDF ovea ja välitilassa valkoinen laatta. Työtasona laminaatti taso, väriltään musta "marmori". Jääkaappi/pakastin on rosterin värinen ja astianpesukone on integroitu. Lattia on kovapuulattia "coconut cream, 2-säleinen"
Lattiamateriaalit: muu
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: muu
Varusteet: mikroaaltouuni,astianpesukone
Liesi: induktio, erillisuuni,
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinät ja lattia ovat laatoitettuja. Suihkussa on suihkuseinä. Saunassa tervaleppä panelointi. Allaskaappi ja peilikaappi ovat tumman harmaat.
Lattiamateriaali: laatta
Seinämateriaali: kaakeli
Varusteet: suihkuseinä,pesukoneliitäntä,lattialämmitys,wc-istuin,suihku,peilikaappi
WC-tilojen kuvaus

Lattiamateriaalit:
Seinämateriaalit:
Saunan kuvaus
Saunan panelointi on tervaleppää.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu

Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on kovapuulattia "coconut cream, 2-säleinen"
Lattiamateriaalit: muu
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen lattia on kovapuulattia "coconut cream, 2-säleinen"
Lattiamateriaalit: muu
Seinämateriaalit: maalattu
Heidi Avellan

Heidi Avellan

LKV

050 363 4272‬
heidi@avellanlkv.fi

Yhteydenottolomake

10 + 1 =